"Кускус рятує, коли потрібно швидко зробити гарнір до м'ясних або рибних страв. Усього 5 хвилин і смачна каша у вас на столі. Основне, щоб вона вийшла розсипчастою і крупинки між собою не склеїлися. Щоб цього досягти, ми поділимося кількома секретами, завдяки яким блюдо щоразу буде ідеальним, якщо ви любите крупи на гарнір, враховуйте поради, як приготувати булгур і чому його важливо спочатку обсмажити.
Склад: Крупа кускус пшенична
Спосіб приготування:
1. Одну міру води довести до кипіння
2. Додати один захід кус-куса
3. Посолети за маскою
4. Варити на слабкому вогні до повного поглинання води, постійно помішуючи 5 хвилин.
Основні | |
---|---|
Виробник | BISAN |
Країна виробник | Україна |
Вид крупи | Рисова |
Термін придатності | 24 міс |
Вага | 0.8 кг |
Колір | Жовтий |
- Ціна: 140 ₴