Булгур тм Bisan – це ситний та поживний гарнір, який став популярним в Україні зовсім недавно. Ця крупа з екзотичною назвою виготовляється із звичайної пропареної роздробленої пшениці. Як правило, булгур готують з різними овочами, зеленню, грибами та м'ясом чи сухофруктами. Також можна готувати солодкий булгур на молоці. Булгур має дуже приємний горіховий присмак, добре насичує і не створює тяжкість у шлунку.
Склад: Крупи пшеничні булгур
Спосіб приготування:
1. Булгур промити.
2. Всипати в киплячу підсолену воду із розрахунку 1:2.
3. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 15-20 хвилин|мінути| до готовності.
Основні | |
---|---|
Виробник | BISAN |
Країна виробник | Україна |
Вид крупи | Булгур |
Термін придатності | 24 міс |
Вага | 0.8 кг |
Колір | Жовтий |
- Ціна: 114 ₴