Grano Dorato Penne Rigate - макаронні вироби з борошна з твердих сортів пшениці.
Penne Rigate є різновидом коротких макаронних виробів, трубочки - пір'я діаметром до 10 мм і довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями. Як правило, вони готуються до стану «аль денте» (ще досить тверді і не встигли розваритися), а потім подаються з різними соусами. Пенне, також часто додають в салати і запіканки.
Спосіб приготування : підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 9 - 11 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Греція |
Тип | Пір'ячко |
Основа | Пшенична |
Вага | 0.5 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 60 ₴