Паста Grano Dorato Farfalle - макаронні вироби з борошна з твердих сортів пшениці.
Farfalle (Метелики) - мабуть, самий веселий і фантазійний формат пащі, який сам по собі стане прикрасою страви. А завдяки своїй wsrfdsq формі, така паста користується величезною популярністю у дітей. Фарфалле чудово поєднуються з легкими соусами на основі овочів, а також практично з усіма продуктами: м' ясом, рибою і сbром.
Спосіб приготування : підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 11 - 13 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір або третій сір.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Греція |
Тип | Бантики (Фарфалле) |
Основа | Пшенична |
Вага | 0.5 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 66 ₴